SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

23-08-2022

Nieuwe textielfolies bij Vink

CAD-CUT snijfolie

Met de toevoeging van STAHLS’ textielfolies voegt Vink een nieuwe partner toe aan het aanbod van heat transfer films.

STAHLS’ is fabrikant van apparatuur en materialen voor thermische textielbedrukking. Het Duitse bedrijf gaat voortdurend op zoek naar nieuwe, innovatieve technologieën en efficiëntere processen. De textielfolies van STAHLS’ zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur, aldus Vink. De specifiek ontworpen lijmlaag zorgt voor een perfecte hechting op vrijwel alle soorten textiel. Bovendien behouden de printfolies hun hechting en kleur na eindeloze wasbeurten.

CAD-CUT® en CAD-COLOR®
Het uitgebreide CAD-CUT® assortiment van STAHLS’ bestaat uit meer dan 100 CAD-CUT® kleuren die diverse mogelijkheden bieden voor textieldecoratie; van glitter, metallic en reflecterende afwerkingen tot duurzame eigenschappen voor allerlei soorten textiel. Het digitaal bedrukbare CAD-COLOR® aanbod is speciaal ontwikkeld voor de bedrukking van individuele kleuren en kleurovergangen op verschillende soorten textiel. Van glitter, flock, sublistop en glow in the dark tot andere types CAD-COLOR® flexfolies. Uitgesneden teksten en logo’s zijn eenvoudig aan te brengen met de hittebestendige applicatietape.

Efficiënt pellen en persen
Het pellen van een ontwerp vraagt veel kostbare tijd. De heat transfer films van STAHLS’ zijn eenvoudiger en sneller van de backing te verwijderen. Daarnaast heeft STAHLS’ ook handige accessoires, zoals een led weeder tool, die het pellen vereenvoudigen. Zo is ook de speciaal ontwikkelde weeding table een ergonomisch hulpmiddel om uitgesneden folies makkelijker te pellen met behulp van warmte.

STAHLS’ Inspiration Day
Op donderdag 6 oktober nodigt Vink alle textielbedrukkers van België uit voor de STAHLS’ Inspiration Day in het Verelst Kaffee van voetbalvereniging KV Mechelen, van 14.00 tot 20.00 uur. Tijdens dit gratis evenement wordt het aanbod aan STAHLS’ textielfolies voorgesteld, zijn er doorlopend demo’s en worden tips & tricks gegeven over het gebruik van heat transfer films. Voetballiefhebbers krijgen bovendien de kans om een
kijkje te nemen achter de schermen van KV Mechelen. Hier kunt u gratis inschrijven.

Lanceringsactie
Bij aankoop van één volle rol STAHLS’ textielfolie tussen 22 augustus en 30 september 2022, krijgt u één led weeding tool (t.w.v. € 25) gratis. Daarnaast neemt u ook deel aan Vink’s spaaractie! Koop tussen 22 augustus en 31 december 2022 voor minstens € 1500 aan STAHLS’-producten en u krijgt een weeding table van STAHLS’ (t.w.v. € 650) gratis. De actievoorwaarden vindt u hier.