SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

26-09-2022

Nieuwe SureColor printers Epson

Epson SC-F6400H

Epson introduceert -voor lage tot gemiddelde printvolumes- twee nieuwe 44-inch kleursublimatieproducten, de 4-kleuren SureColor SC-F6400 en de 6-kleuren SureColor SC-F6400H.

De printers zijn geschikt voor toepassingen zoals textielproductie, gepersonaliseerde producten en hoogwaardige fotoreproductie. De printers bieden volgens de fabrikant een reeks van aanzienlijke verbeteringen, waaronder hogere productiviteit en minder afval.

Toepassingen
Beide printers zijn gebaseerd op de Micro TFP PrecisionCore-technologie van Epson, ontworpen voor het leveren van uitzonderlijke beeldkwaliteit. De SC-F6400 verhoogt de productiviteit met 20% vergeleken met zijn voorganger, de SC-F6300. De SC-F6400H biedt een uitgebreid kleurenspectrum door het gebruik van CMYK aan te bieden, plus een keuze uit fluorescerend roze en fluorescerend geel, lichtcyaan en lichtmagenta of oranje en violet. Dit betekent volgens Epson dat de SC-F6400H, als eerste 44-inch kleursublimatieprinter met 6 kleuren van Epson, de deur opent naar een uitgebreide reeks van mogelijke toepassingen voor zowel textiel als harde substraten zoals modeartikelen, homewear, sportkleding, zacht bewegwijzeringsmateriaal en promotieartikelen.

Marktbehoeften
De SC-F6400 en SC-F6400H bieden verschillende andere voordelen voor zakelijke gebruikers, waaronder nieuwe inktzakken die 45% meer inkt bevatten (1,6 liter) dan de SC-F6300. De inktzakken hoeven alleen maar te worden geschud en geplaatst, dus geen geknoei met gieten en roeren meer. Het nieuwe 4,3-inch touch screen is 30% groter dan dat van het vorige model. Vereenvoudigde onderhoudsroutines minimaliseren uitvaltijd, terwijl softwarebundels worden meegeleverd om bedrijven te helpen efficiënter te werken en hun kosten en winstgevendheid beter te analyseren. Beide producten bieden gebruikers een complete oplossing, waaronder hardware, software, printkop, inkt, sublimatiepapier en garantie, terwijl met de SC-F6400H ook nog een oprolsysteem wordt meegeleverd. Henk Geesink, Head of Sales Commercial & Industrial Printing NorBen bij Epson: ”Deze nieuwe printers zijn een perfect voorbeeld van ons streven om te luisteren naar marktbehoeften en tijdige en effectieve oplossingen te leveren.”