SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

28-10-2020

Nieuwe SignPro volgende week!

De alweer vijfde 2020 editie van SignPro Benelux ligt volgende week in de bus. Dat wil zeggen op de zaak. Dat heeft u weer, u zit thuis te werken. Geen nood want SignPro Benelux heeft in het begin van de corona uitbraak er meteen voor gezorgd dat de werknemers in de signmarkt ook gewoon thuis hun nieuwste vakblad kunnen blijven lezen, online. En, nog mooier, het nieuwste nummer is nu al digitaal te lezen! Zo blijven we iedereen in de branche voorzien van het laatste nieuws, achtergrondverhalen, trends, noviteiten, etc. Zoals u dat van ons gewend bent.

Vanaf deze plaats willen we onze adverteerders eens even in het zonnetje zetten. Veel bedrijven, in welke markt dan ook, hebben te maken met de economische gevolgen van de COVID-19 pandemie. Ook kunnen fabrikanten en toeleveranciers hun achterban vaak moeilijk bereiken; zowat alle vakbeurzen en branche gerelateerde evenementen werden -en worden nog steeds- gecanceld of doorgeschoven naar volgend jaar en ook dan is het afwachten of ze doorgaan. De eerste beurzen, gepland in het voorjaar, zijn alweer naar achteren geschoven. Ook contact tussen vertegenwoordigers/account managers en hun klanten was/is niet mogelijk, behalve telefonisch dan of via een digitale live verbinding. Het is tenminste iets.

Ook onze uitgeverij kreeg te kampen met omzetverlies omdat adverteerders op de rem trapten. We konden er uiteraard alleen maar zoveel mogelijk begrip voor tonen, hoe lastig het ook was. Gelukkig nam niet iedereen gas terug en we mogen degenen die even pas op de plaats maakten intussen ook weer begroeten. Zonder advertenties heeft een vakblad helaas geen bestaansrecht. We zijn daarom dankbaar dat vele adverteerders het vertrouwen hebben en hebben gehouden. Want corona of niet, uw vakblad verschijnt gewoon ook dit jaar tweemaandelijks, dus 6 keer, zoals elk jaar. Onze adverteerders hebben begrepen dat ze via SignPro hun achterban gewoon kunnen blijven bereiken, met advertenties en uiteraard ook met hun redactionele input.

Dankzij hen heeft SignPro u dit jaar ook weer optimaal kunnen informeren, via het magazine en via deze website. Dat is goed voor het magazine, goed voor u als lezer en goed voor onze adverteerders die hebben laten zien dat ze nog steeds ‘alive & kicking’ zijn!  Adverteerders van SignPro, hartelijk dank!