SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

25-11-2021

Nieuwe Sales Manager TTS

Texo Trade Services (transfer printmedia en bedrukbaar textiel) heeft Matte van Aalderen (48) aangetrokken als International Sales Manager om de internationale groei verder te optimaliseren.

Van Aalderen stapte over van Trendiy, toeleverancier van raamdecoratie aan de retailbranche, waar hij onder meer Sales Manager Noord-Europa was met klanten als Gamma, Leen Bakker en Karwei. Met zijn team ontwikkelde hij formules waarmee de verkoop van raamdecoratie bij deze klanten kon worden vergroot.

Ideale mix
“We gaan samen met onze klanten op zoek naar de ideale mix van producten en diensten die zij nodig hebben om hun werk zo goed en adequaat mogelijk uit te voeren”, zegt Van Aalderen. “Product en prijs zijn hierbij niet de enige elementen die van belang zijn, ook een juiste service en een goede samenwerkingsstructuur met de klant en onze collega’s zijn cruciaal. Binnen TTS stemmen wij de plannen en behoeften van onze klanten goed met elkaar af. Deze specifieke markt vereist een specifieke aanpak en expertise. Ook met het oog op internationale verschillen en behoeften. Onze huidige klanten kennen onze meerwaarde al. Met bedrijven die nog geen TTS-klant zijn, ga ik graag in gesprek om inzicht te geven in deze meerwaarde.”