SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

06-10-2021

Nieuwe oplossingen Roland op Fespa

Roland stelt voor het eerst een nieuwe desktop inkjetprinter voor op Fespa, voor vakmensen die op zoek zijn naar een allround printer/snijplotter. Roland vindt u op stand M61.

De machine is interessant voor degenen die hun bedrijf willen opstarten of uitbreiden om op kleine schaal maar professioneel te produceren, en voor bedrijven en winkels die hun omzet willen verhogen of assortiment willen uitbreiden om toepassingen van hoge kwaliteit vanaf het bureaublad te maken, zoals t-shirt graphics, posterprints en stickers.

Innovaties
Roland laat ook verschillende andere producten en oplossingen zien, waaronder de VersaUV LEC2-330/640 printer/snijplotter, de VersaUV LEF2-300 printer, de CAMM-1 GR2-640 vinylsnijplotter, de TrueVIS VG2-640 printer/snijplotter en de VF2-640 grootformaat inkjetprinter.

Digitale webshop
Het bedrijf toont ook PersBiz, de digitale webshop die printproviders in staat stelt om online te gaan verkopen en de consument personalisatiemogelijkheden te bieden en zo in te spelen op de groeiende personalisatiemarkt, die tegen eind 2021 naar schatting 1,2 miljard euro waard zal zijn, aldus Roland.

“Klanten helpen”
“Bij Roland DG verplichten we ons ertoe onze klanten te helpen hun ambities waar te maken met onze oplossingen van topkwaliteit, en hebben we ons ingezet om enkele van onze meest waardevaste producten tot nu toe op de markt te brengen,” zegt Stephen Davis, Marketing Director bij Roland DG EMEA. “Wij zijn er trots op dat wij op de FESPA de mogelijkheden van onze zeer veelzijdige machines in levende lijve kunnen laten zien, en de nieuwste trends en innovaties in de sector te kunnen tonen.”