SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

13-10-2022

Nieuwe merken Pals Print & Screen

SAATI

Pals Print & Screen heeft een drietal nieuwe dealerschappen gerealiseerd. Het betreft de distributie van MangnaColours waterbasis zeefdrukinkten, AMEX Manoukian plastisol zeefdrukinkten en SAATI emulsies en chemicaliƫn.

Ook heeft het bedrijf haar salesteam versterkt met accountmanager Philippe De Wilde die al bij veel textieldrukkers bekend is vanwege zijn kennis van zeefdrukproducten.

MagnaColours
Pals is officieel solo distributeur voor de Benelux van dit merk, volgens Pals een toonaangevende producent van waterbasis zeefdrukinkten. Magnacolour gaat ver in het vergroenen en verduurzamen van zeefdruk. Naast de inkten voor textiel directdruk heeft MagnaColours een doorontwikkeling gedaan voor de transferwereld, met name voor de hybride druk, namelijk MagnaTrans.

Amex
Ook is Pals Beneluxdealer geworden van AMEX Manoukian, producent van hoogwaardige plastisol zeefdrukinkten. Ook bij dit familiebedrijf ligt de focus op het respecteren van het milieu.

SAATI
Het derde nieuwe dealerschap voor de Benelux betreft SAATI, producent van zeefdrukgaas. SAATI heeft REMCO Chemie, FOTEC en Chromaline overgenomen en heeft zodoende een flink pakket aan emulsies, ontvetters, strippers en aanverwante producten voor de zeefdruk, pre- en afterpress in het assortiment. En nu heeft Pals dit dus ook op voorraad. Ook heeft Pals haar cts apparatuur kunnen uitbreiden omdat SAATI ook het merk CST overgenomen heeft.