SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

18-09-2023

Nieuwe EcoLam 1650 laminator Neschen

De nieuwe Neschen EcoLam 1650

Filmolux Benelux laat weten dat Neschen met een nieuwe lamineermachine op de markt komt, bijna 50 jaar nadat het de eerste laminator introduceerde (1974).

De nieuwe Ecolam 1650, zoals de machine heet, is ontwikkeld met de focus op een lagere prijs, een maximale functionaliteit gecombineerd met een hoge kwaliteit, aldus de fabrikant.

Modulair
De laminator heeft een geïntegreerde luchtcompressor voor constante druk, warmteondersteuning voor de bovenwals (instelbaar 40 of 50 °C) en is uit te breiden met upgrades voor extra functionaliteiten. “Met de EcoLam 1650 wilden we ons richten op klanten voor wie het prijssegment van onze top lamineermachines te hoog is, maar die wel de gerenommeerde Neschen-kwaliteit eisen”, aldus Stephan Liegerer, Hoofd Machines bij Neschen Coating. Daarom werden functies die niet absoluut noodzakelijk waren overgebracht als upgrades die ook later nog geïntegreerd konden worden. De EcoLam 1650 kan bijvoorbeeld achteraf worden uitgerust met een hogesnelheidsmotor om de verwerkingssnelheid te verhogen tot 8 m/min. Bovendien kan een snijeenheid of een extra as voor de rol-naar-rol functie worden toegevoegd.

Uitgebreide ondersteuning na verkoop
De ontwikkeling van de lamineermachines van Neschen is altijd gericht op de wensen van de klant, aldus Filmolux. Met name ergonomische bediening, gebruiksvriendelijk onderhoud en operationele kostenbesparingen bepalen het ontwikkelingsproces. Dit geldt voor het hele assortiment lamineermachines: EcoLam 1650, ColdLam 1650, HotLam 1650 TH, HotLam 1650 DH en de PhotoLam 650. Klanten kunnen zonder problemen onderdelen vervangen en repareren. Trainingen, een aftersales ondersteuning en deskundig technisch advies van de servicemedewerkers van de machineafdeling maken de service van de Neschen laminator-familie compleet.

De nieuwe Ecolam 1650 is vanaf nu verkrijgbaar bij Filmolux Benelux