SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

29-06-2021

Nieuwe Arizona 135 GT UV flatbedprinter

De gloednieuwe Arizona 135 GT

Canon kondigt vandaag de introductie aan van de nieuwe Arizona 135 GT flatbedprinter.

Deze printer is voor signmakers, printbedrijven en offset- en zeefdrukkers een slimme technologische investering om nieuwe zakelijke kansen te benutten, aldus Canon dat half mei ook al de Colorado 1630 introduceerde, een UVgelprinter. Beide printers hebben met elkaar gemeen dat ze de aanschafdrempel moeten verlagen voor bedrijven die voor het eerst instappen in uv printen op rol- of plaatmaterialen.

‘Instapversie’
Zowel de nieuwe 135 GT als de 1630 zijn vooral bedoeld voor verkoop via het dealerkanaal en moeten nieuwe gebruikers over de streep trekken die voorheen de aanschaf van een Arizona of Colorado printer een te grote financële stap vonden.
Michele Tuscano, Head of Global Partner Channel & Vice President EMEA – Large Format Graphics bij Canon Production Printing: “Als een familie van flatbedprinters is de Arizona bekend geworden om zijn beeldkwaliteit, productiviteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid waar het gaat om toepassingen. De Arizona heeft diverse onderscheidingen ontvangen en telt wereldwijd meer dan 7.500 installaties. Door de Arizona 135 GT te introduceren, willen we onder signmakers, printbedrijven en offset- en zeefdrukkers die starten in de wereld van grootformaat printen of die willen diversifiëren naar nieuwe markten en toepassingen, het ideale flatbedplatform bieden voor een reeks aan printtoepassingen op zowel harde als flexibele media. Als nieuwste telg van de vijfde generatie Arizona-printers biedt de Arizona 135 GT gebruikers dezelfde kerntechnologie en voordelen als de andere familieleden in het middensegment en dat alles met een aantrekkelijk investeringsniveau. Wij zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe model opnieuw even populair zal worden bij klanten als de voorgangers.”

Uitgebreid artikel in SignPro Benelux
Twee weken geleden was SignPro hoofdredacteur Herman Hartman al te gast in Venlo om kennis te maken met de nieuwe Arizona 135 GT. U leest een uitgebreid artikel over de 135 GT én de Colorado 1630 in de nieuwe SignPro Benelux die deze week verschijnt!