SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

11-03-2022

Nieuw partnerschap Spandex NL en Canon NL

Spandex en Canon zijn een samenwerking aangegaan met als resultaat de opname van de UVgel-printtechnologie en Arizona flatbed printer in het assortiment van Spandex.

Een zeer mooie aanvulling in het uitgebreide assortiment van Spandex, vinden beide partners.

Sign & Print Expo
Spandex introduceert op de Sign & Print Expo in Gorinchem de Canon Colorado printer 1630 en 1650. De Colorado-serie is ontwikkeld om te printen zonder toezicht en om moeiteloos te schakelen tussen opdrachten. Verder belooft de fabrikant een consistente en uitstekende kleurkwaliteit met nauwkeurige scherpe dots, een breder kleurenspectrum, sterke verzadiging voor donkere kleuren en levensechte huidtinten.

De Canon Colorado 1630
Deze Colarado 1630 heeft een maximale printsnelheid van 111 m²/u en is volledig modulair. De printresolutie topt op 1800 dpi. Voor providers die meer flexibiliteit willen is de UVgel-printtechnologie aan het roll-to-roll aanbod toe te voegen. De unieke UVgel-printtechnologie combineert uitstekende kwaliteit, hoge productiviteit en ongekende veelzijdigheid met lage kosten in één printer en door de hoge printsnelheid en korte droogtijd (prints kunnen direct worden verwerkt) is een ongeëvenaarde productiviteit te bewerkstelligen, aldus Canon.

Canon Colorado 1650
De 1650 versie heeft een opgegeven maximale printsnelheid van 159 m²/uur en een printresolutie van 1.800 dpi. Twee mediarollen kunnen automatisch ingevoerd en gewisseld worden. De maximale rolbreedte is 1625 mm.
De toepassingen zijn verbluffend, aldus Canon. FLXfinish maakt het mogelijk om te printen met een glanzende of een luxueuze matte afwerking ongeacht de gebruikte media zoals behang, stickers en luxe front- en backlits.
Deze Colorado 1650 produceert duurzame prints van goede kwaliteit op allerlei media waaronder zelfklevend vinyl, polyester textiel, warmtegevoelige materialen en normaal papier. De flexibele en rekbaardere samenstelling van de UVgel inkten zorgen voor een perfecte stabiliteit van de prints, zelfs wanneer de prints gevouwen, gebogen en uitgerekt zijn.

Bezoek Spandex tijdens de Sign & Print Expo van 22 t/m 24 maart in Gorinchem op stand J141.