SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

14-12-2021

Nieuw ImagePerfect DecoLam assortiment

Spandex heeft zijn portfolio uitgebreid met een nieuwe collectie ImagePerfect decoratieve laminaten voor toepassing op digitale prints en gekleurde films.

ImagePerfect DecoLam is een reeks gestructureerde laminaten die verkrijgbaar zijn in zes trendy afwerkingen: zandsteen, reptielen, houtnerf, linnen, leer en geborsteld. De nieuwe laminaten zijn gemaakt om klanten een ruimere keuze aan texturen te bieden en hen te helpen hun creatieve grenzen te verleggen voor decoratief gebruik op grafische afbeeldingen en gekleurde films.

Toepassingen
De laminaten voegen textuur, belang en waarde toe aan een reeks toepassingen zoals decoratieve wanden, reclame achtergronden, POS-displays en licht gebogen voertuig panelen. De zandsteenfilm kan ook worden gebruikt voor vloertoepassingen met de R9-slip classificatie. Het assortiment zou volgens Spandex perfect moeten werken met alle ImagePerfect digitale films, evenals met de ImagePerfect signage-reeksen: IP 5700, IP 3200 en IP 3300. Ze bieden ook enige bescherming tegen vocht, slijtage en de impact van UV. Alle films worden per meter verkocht en hebben een houdbaarheid van 5 jaar.