SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

09-06-2021

Nautasign Certified MultiPress Catalogue Partner

Dataline, leverancier van ERP/MIS-software voor printproductiebedrijven, gaat nauwer samenwerken met Nautasign.

Via het Certified MultiPress Partnership zijn de sign-, textiel- en grootformaatmaterialen van Nautasign ook direct beschikbaar in de MultiPress software.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
Deze samenwerking biedt voordelen voor zowel MultiPress-gebruikers, Nautasign als Dataline. Bob Herbold, MultiPress Business Development Manager Nederland: “Deze ontwikkeling beantwoordt aan de vraag van vele MultiPress-gebruikers die steeds vaker bij Nautasign bestellen. Nu hebben ze een zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om dat te doen, vanuit hun eigen vertrouwde MultiPress-installatie.”

Lagere voorraad aanhouden
Wanneer de MultiPress-gebruiker inlogt op de website van Nautasign, kan hij de koppeling tussen Nautasign en MultiPress in zijn accountoverzicht activeren. Na een paar keer klikken krijgt hij een duidelijk overzicht van het actuele aanbod, de beschrijvingen en bijbehorende prijzen van Nautasign materialen. Dit scheelt heel wat opzoekwerk, telwerk en administratie. Via simpele zoekfuncties verschijnen dan alle technische gegevens in een oogwenk: productomschrijving, netto prijs en diverse specificaties. Realtime en binnen de vertrouwde MultiPress-omgeving.
Door sneller en eenvoudiger te bestellen, besparen gebruikers ook op opslagruimte en -kosten want ze hoeven niet langer een uitgebreide voorraad van allerlei materialen en substraten in verschillende formaten aan te leggen. Marco Kedde, CEO Nautasign: “Door deze laagdrempelige koppeling ontsluiten we een belangrijk extra potentieel voor Nautasign via MultiPress. Zo kunnen we de grafimedia-bedrijven nóg beter beleveren van onze topmerken.”

Meer dan 50 Certified MultiPress Partners
“Dataline heeft met MultiPress al jaren veruit de meest geavanceerde administratieve workflow voor grafische productiebedrijven opgebouwd”, vertelt Dataline CEO Dirk Deroo. “De logische volgende stap was het connecteren van MultiPress met soft- en hardware van andere aanbieders. Daarom riep Dataline het certificeringsprogramma in het leven.”

Duurzaam
Nautasign wordt toegevoegd aan een lange lijst andere Certified MultiPress Catalogue Partners wiens papier- en substratencatalogus online in MultiPress te consulteren is. Dirk Deroo: “Het resultaat is een next-level automatisatie en efficiëntie-optimalisatie waarbij de klant gebruik kan maken van een duurzame oplossing die door de beide bedrijven ondersteund worden, nu en in de toekomst.”