SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

17-11-2021

Nanofolie van Hexis

De nieuwe Skytint folie van Hexis belooft een elegante uitstraling, meer privacy en een aangenamere temperatuur in de auto. De nanokeramische techniek werd al succesvol toegepast in de ruimtevaart, maar is nu ook beschikbaar als raamfolie voor auto’s.

Het voornaamste voordeel van de folie is volgens Hexis het verminderen van schadelijke Uv-straling. Hierdoor kunnen automobilisten beter naar buiten kijken, zonder gehinderd te worden door vervelende zonnestralen in de ogen. Het verbetert daardoor de verkeersveiligheid, terwijl het zicht onveranderd goed blijft. De Skytint folies zorgen voor een vermindering van Uv-stralen tot maar liefst 43 procent. Auto’s blijven om die reden koeler, met als gevolg dat de airconditioning minder gebruikt wordt wat weer een gunstig effect heeft op het brandstofverbruik.

Geen metalen
De afgelopen jaren is het gebruik van elektronica in auto’s steeds meer toegenomen. In de nieuwe Skytint folies zijn geen metalen verwerkt, waardoor er geen storing zal optreden in bijvoorbeeld navigatiesystemen en radio’s.

Minder uv-straling
Tot slot belooft Hexis Nederland dat het interieur van de auto langer meegaat omdat er minder uv-stralen in de cabine zullen zijn. Leder zal hierdoor minder snel uitdragen en stof blijft langer op kleur.

De Skytint folies zijn vanaf heden verkrijgbaar via de webshop van Hexis.