SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

04-10-2022

Multicopy Rotterdam Centrum en Zuid één vestiging

Jan de Hees en Loes de Bie-Nieman.

Multicopy The Communication Company | Rotterdam Centrum en Rotterdam Zuid gaan als één vestiging verder onder de naam Multicopy Rotterdam Centrum/Zuid.

Loes de Bie-Nieman gaat de onderneming leiden. Jan van Hees, voormalig eigenaar van Multicopy Rotterdam Zuid, gaat met welverdiend pensioen.

Logische stap
De Bie-Nieman: “Ik ken Jan van Hees al heel erg lang. Eerst werkte hij al veel samen met mijn vader en nadat ik de zaak had overgenomen met mij. Dit jaar vieren we ons 40-jarig bestaan. Nadat Jan had aangegeven met pensioen te willen gaan was het dan ook niet meer dan logisch dat ik zijn vestiging zou overnemen.”

Geleidelijk
De Bie-Nieman vertelt dat de overgang naar een gecombineerde vestiging heel geleidelijk is gegaan. “Toen ik mijn vestiging verhuisde naar de Maasstraat heeft Jan zijn vestiging ook meteen op deze locatie gevestigd. We voegden de teams samen en ook het machinepark. We namen ook elkaars telefoon op. Zo zijn klanten langzaamaan ook aan ons gewend geraakt. Dat ging op een heel natuurlijke wijze.”