SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

01-09-2021

Mike Horsten Global Business Manager InterioJet Agfa

Agfa maakt zojuist bekend dat het Mike Horsten heeft aangesteld als Global Business Manager, verantwoordelijk voor de watergedragen inkjetprinters voor vloer- en interieurdecoratie.

Horsten heeft meer dan 30 jaar ervaring in marketing en sales, voornamelijk in de (inkjet)printmarkt. Zo was hij lange tijd het (marketing)gezicht van Mimaki EMEA en was hij bij HP onder meer verantwoordelijk voor de grootformaat graphics tak in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Ook was hij (mede)oprichter van ColorGATE (software), later overgenomen door Ricoh.

Marketing & Sales
In zijn nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor marktonderzoek en marketing- en sales strategie. Daarnaast houdt hij zich bezig met de wereldwijde verkoop van InterioJet en onderhoudt hij nauwe contacten met de key accounts in de markt. Zijn bureau staat in Agfa’s hoofdkantoor in Mortsel, België.

Enthousiast
Mike Horsten is enthousiast over zijn functie bij zijn nieuwe werkgever: “Geweldig om bij Agfa te werken! De InterioJet business is een nieuw hoofdstuk in de industriële inkjetmarkt met unieke kansen voor onze klanten, waar ook ter wereld. Ik heb enorm veel zin om Agfa verder te helpen in haar groei voor wat betreft de industriële inkjet business. We hebben een fantastische uitgangspositie om te profiteren van de huidige trends in de markt!”