SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

02-02-2023

Meerderheidsbelang POP Solutions in Kozmoz

v.l.n.r.: John Morent (CEO, POP Solutions), Dirk De Win (General Manager, Kozmoz), Bart Claeys (Sales Manager, Kozmoz) & Pascal Vandecaveye (CEO, POP Solutions)

POP Solutions heeft een meerderheidsparticipatie genomen in Kozmoz Design & Display, een Mechels bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van permanent POS-materiaal.

POP Solutions, een POS-bedrijf uit Nijvel, naar eigen zeggen marktleider in POS-promotiemateriaal in karton, wil zo de divisie permanent POS-materiaal verder versterken.

Aanvulling
De twee bedrijven vullen elkaar aan. Kozmoz heeft expertise in de ontwikkeling van permanente displays en beschikt over een nieuwe groep kwalitatieve, internationale leveranciers. POP Solutions zorgt voor de nodige knowhow in de productie van zowel kartonnen en multimateriaaldisplays. Zo ligt de weg voor Kozmoz open naar kleine en middelgrote series dankzij de lokale productie unit van POP.

Antwoord op internationalisering
Voor Kozmoz-klanten verandert er niets; Dirk De Win en Bart Claeys blijven aan het roer van Kozmoz staan en blijven verantwoordelijk voor het algemene en commerciële management. “Het feit dat Kozmoz en POP Solutions de krachten bundelen, biedt een perfect antwoord op de steeds sterker wordende internationalisering en globalisering op de POS-markt,” aldus Claeys. “Dankzij deze samenwerking kunnen we als groep de hele waaier van POS-oplossingen aanbieden en onze klanten nog meer service en comfort bieden. De ultieme droom van ‘one-stop shopping’ – of, beter nog: ‘one-stop POSsing’ – wordt nu echt werkelijkheid.”
Ook POP Solutions is enthousiast over de samenwerking. “Ik ben heel blij met deze overname en weet dat ik op het eindeloze enthousiasme van Dirk en Bart kan rekenen om samen de nieuwe Benefralux-marktleider in permanente displays uit te bouwen,” vertelt John Morent, CEO van POP Solutions. “Bij POP hebben we intussen al in een nieuw machinepark geïnvesteerd om die ontwikkeling kracht bij te zetten.”