SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

14-06-2023

Maegis Wrapvolution Event

Toeleverancier Maegis, onder meer dealer van Arlon vinyl, organiseerde begin juni samen met deze foliefabrikant het Wrapvolution Event. Het succesvolle evenement vond plaats in een skatehal in Breda en trok circa 50 bezoekers uit de carwrapwereld.

Het hoofddoel van het event was om de bezoekers, als eerste in Europa, kennis te laten maken met de tien nieuwe kleuren van de Arlon Premium Colour Change serie en hen te laten ervaren hoe gemakkelijk deze wrapfolies van Arlon toepasbaar zijn.

Tips & tricks
Voorafgaand aan de demonstraties in de grote hal hield Patrick van Gelder van Arlon een presentatie over de nieuwe kleuren. Voormalig wereldkampioen Piotr Ciński van Arlon gaf tijdens een demonstrattie waardevolle tips en tricks. Bezoekers kregen ook de kans om zelf met de folies te experimenteren en de bijzondere FLITE Technology® te ervaren.

Loterij
Tijdens het event werd tevens een loterij gehouden, waarbij EndPro de hoofdprijs won: een carwraptraining op eigen locatie voor alle medewerkers, verzorgd door Arlon. Maegis en Arlon kijken tevreden terug op het succesvolle Wrapvolution Event en blikken enthousiast vooruit naar toekomstige evenementen waarin ze professionals uit de carwrapwereld blijven ondersteunen en de nieuwste ontwikkelingen presenteren.

Bekijk hier de video (kan even duren voordat video geladen is!).