SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

03-05-2023

Maegis introduceert DTF UV

Maegis meldt de primeur te hebben van de eerste DTF UV printer op de markt met haar RS Pro DTF UV.

Recentelijk heeft de toeleverancier deze succesvol geïntroduceerd op de Sign & Print Expo in Gorinchem en op de Tecstyle Visions in Stuttgart.

Niet meer pellen
Met de RS Pro DTF UV maak je binnen no-time krasbestendige stickers die sterk hechten op de meest uiteenlopende ondergronden. De stickers zijn al direct gelamineerd en klaar om aangebracht te worden, dus het pellen behoort tot het verleden. De stickers zijn geschikt voor vlakke- en lichtgebogen ondergronden, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. “De RS Pro DTF UV is een echte gamechanger voor de industrie”, aldus Roy Kuypers van Maegis. “De machine biedt een goed alternatief voor tampon- en zeefdruk en doming en is daarnaast zeer interessant voor zowel kleine als grote oplages. Bovendien is de kostprijs van de stickers zeer aantrekkelijk.”

Fespa
De RS Pro DTF UV is binnenkort ook te zien op de stand van Cadlink op de Fespa Global Print Expo in München. De bezoekers kunnen de machine in actie zien en ontdekken hoe eenvoudig het is om krasbestendige stickers te maken. Bezoekers worden van harte uitgenodigd op stand A1-B50 waar ook medewerkers van Maegis zullen zijn om de Nederlandse bezoekers te woord te staan over deze machine.

Video
De RS Pro DTF UV is ook te zien in de showroom in Enschede. Klik hier voor meer informatie of een demo www.maegis.nl. U kunt ook een video bekijken.