SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

29-05-2023

Maegis 30 jaar

Maegis, toeleverancier van signmaterialen, transfermaterialen en machines, kondigt met trots het 30-jarig jubileum aan.

Sinds de oprichting in 1993 heeft het bedrijf een opmerkelijke groei doorgemaakt, geleid door een visie op innovatie en een focus op klanttevredenheid. Het viert niet alleen drie decennia van succes, maar ook de voortdurende expansie naar nieuwe markten en de uitbreiding van zijn productportfolio. Wat begon als een bedrijf met slechts drie medewerkers begin jaren negentig , is nu uitgegroeid tot een organisatie met een team van veertig professionals die vanuit Enschede opereren. Gedurende de afgelopen jaren heeft Maegis een indrukwekkende groei doorgemaakt, met dubbele cijfers als constante trend.

Nieuwe fase
In 2001 nam de huidige directie het stokje over van de drie aandeelhouders en begon een nieuwe fase van versnelde ontwikkelingen voor Maegis. Het bedrijf voegde digitale printmedia toe aan zijn gamma en breidde later ook uit naar de verkoop van machines.
Een belangrijke mijlpaal was er in 2003, toen het bedrijf zich ook richtte op Duitsland, een belangrijke stap in de internationale groei van Maegis. Deze expansie was een doorslaand succes en inmiddels zijn er vier mensen in de buitendienst werkzaam in Duitsland.

Overname
In 2017 volgde een andere significante gebeurtenis met de overname van SignTop. Deze overname bracht niet alleen een waardevolle uitbreiding op het gebied van textieltransfers, maar zorgde ook voor een aanzienlijke vergroting van het printerassortiment. Hierdoor kon Maegis zijn klanten nog beter bedienen met een breder scala aan hoogwaardige producten.

Verdere groei
Recentelijk heeft Maegis zijn pijlen gericht op Oostenrijk en Zwitserland. Met de voortdurende groei en expansie is Maegis vastberaden om zijn succesverhaal voort te zetten en nieuwe markten te veroveren. Het 30-jarig jubileum van Maegis is een testament van toewijding aan innovatie, klantgerichtheid en voortdurende groei, aldus het bedrijf dat zich blijft inzetten om de verwachtingen van zijn klanten te overtreffen en oplossingen te bieden.