SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

22-03-2021

Ludieke 3D vloersticker actie

Nu de vmbo scholen weer openen bedacht content en social media bureau @SOCIALINC voor het Wellantcollege een TikTok campagne. Op 10 locaties kwamen 3D vloerstickers te liggen van een zwembad.

TikTok
Het Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Op de stickers zijn verschillende opblaasfiguren te zien die de verschillende themaklassen symboliseren: koken, business, kunst, tech en paard. De stickers zijn door Social.Inc ontworpen voor de ‘Jump into the future’ competitie, een actie waarbij leerlingen worden opgeropen om een ludiek video te maken en deze te posten op TikTok, een platform voor (muziek)video’s.

Lamineren overbodig
Het materiaal is UVprint ‘n’ walk power-tack, een 200 μm mat wit gestructureerde PVC folie speciaal ontwikkeld voor vloerstickers. De folie is voorzien van high-tack belijming, geschikt voor het aanbrengen op lastig te plakken ondergronden zoals tapijt, beton en hout. Omdat de 10 locaties verschillende type vloeren hebben, is dit volgens Filmolux een uiterst geschikt materiaal voor deze verschillende toepassingen. Een groot voordeel van deze folie is dat het direct op de structuur geprint kan worden en daardoor is lamineren niet meer nodig.