SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

29-03-2022

Low-e tester van SOTT

Aanstaande vrijdag komt Sign o’ the Times met haar nieuwe ‘high-tech’ low-e tester op de markt waarmee een selectie gemaakt kan worden in geschikte raamfolie in combinatie met vensterglas.

“Gelegen in Zuid-oost Brabant -ook wel Brainportport genoemd- is high-tech ons niet vreemd”, aldus Sign o’ the Times. “In deze inspirerende omgeving kunnen wij putten uit de kennis van de slimste technische onderzoekers en ontwikkelaars. Samen met een team van specialisten zijn we op een punt aanbeland waarbij we over kunnen gaan van onderzoek & ontwikkeling naar marktintroductie. De Sign o’ the Times ‘high-tech’ low-e tester zal op een eenvoudige wijze vast kunnen stellen hoe modern vensterglas is opgebouwd waarmee dan een selectie gemaakt kan worden in de geschikte raamfolie in combinatie met het vensterglas.”

Complex
Sign ‘o the Times is al bijna 30 jaar actief in distributie van aftermarket glasfolie en in de automotive- en architectural window film branche. Het heeft gemerkt dat vooral bij vlakglas (voor gebouwen) de techniek en samenstelling van de ruiten steeds complexer wordt. Dit heeft tot gevolg dat het steeds kritischer wordt welke glasfolie op welk soort glas geplaatst kan worden zonder verhoogd risico op thermische breuk.

Wanneer?
Aanstaande vrijdag heeft SOTT meer nieuws over deze high-tech low-e tester. Dan komt er een uitleg over de werking, is de prijs bekend alsmede de datum van beschikbaarheid.