SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

26-04-2023

Las Vegas reis SI’BON

Half april ging SI’BON met 55 signmakers op studiereis naar Las Vegas om daar gezamenlijk de nieuwste sign- en grootformaat printtechnieken te ontdekken.

Belangrijk onderdeel van het programma was een bezoek aan de signbeurs ISA en aan Yesco, dat zo’n honderd vestigingen en franchisenemers heeft, verdeeld over de VS en Canada.

Nieuw en oud
De innovatieve ISE beurs bood een uitgelezen kans om de nieuwste producten en oplossingen te ontdekken en professionals te horen over de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Bij Yesco, hofleverancier van signs in de gokstad is, kon men zich vergapen aan de verzameling signs uit de jaren vijftig van de vorige eeuw. Toen al konden bedrijven de enorme en kostbare constructies leasen. Na het verlopen van de leasetermijn nam Yesco ze terug en een aantal jaren geleden werden ze geschonken aan het Neon Museum.

The Strip
Las Vegas staat vooral bekend om The Strip, een bijna 7 kilometer lange straat waar alle bekende hotels met casino’s en attracties staan. Deelnemers verbleven in één van de grote hotels centraal op The Strip. Ook brachten ze een georganiseerd bezoek aan Fremont Street in het oude Las Vegas. Deze straat is ruim 400 meter lang en 27 meter breed en heeft een plafond in de vorm van één ononderbroken videoscherm. Het is één van die verrassende toepassingen waar Las Vegas bekend om staat. Ook daarom was dit bezoek een ware eyeopener.
Wie meer wilde, kon de auto of het vliegtuig nemen naar Grand Canyon, Valley of Fire, Bryce Canyon, Death Valley of de Hoover Dam. Of naar een enerverende stad als Los Angeles of San Francisco.