SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

06-12-2021

Krachtenbundeling The Wrapfactory en Wrap Works

Dennis van Orsouw van The Wrapfactory (l) en Erik Koldenhof van Wrap Works.

The Wrapfactory en Wrap Works hebben hun krachten gebundeld en hebben vanaf 1 december 2021 samen een nieuw bedrijf opgericht.

Onder de naam Clif Designs BV zal men Paint Protection Films van het merk Clif Designs gaan distribueren onder monteurs, dealers en partners in de Benelux.

“Unieke eigenschappen”
De folies van Clif Designs zijn Paint Protection Films en LPU Tintfilms met unieke eigenschappen, aldus Clif Designs. De folies zijn waterafstotend, vuilwerend, beschermen ze tegen steenslag en zijn ze zelfhelend. Daarnaast zijn ze bijzonder snel en makkelijk aan te brengen waardoor het monteren ervan in een korte tijd kan plaatsvinden.

Trainingen
Naast het leveren van deze folies worden er ook trainingen gegeven. Clif Designs heeft verschillende trainingsprogramma’s ontwikkeld waarmee startende en ervaren monteurs de kneepjes van deze folies onder de knie krijgen waardoor er zelfs 10 jaar garantie op de folie en montage gegeven kan worden. Na een doorlopen training mag men zich Clif Designs Certified Installer noemen. En daaraan zitten extra voordelen aan verbonden zoals op maat (pre-cut) aangeleverde folie voor betere montage, professionele ondersteuning van het salesteam, actieve doorverwijzingen van montageaanvragen, voorrang bij bestellingen en speciale Certified Installer tarieven.