SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

15-06-2021

ISCA verloot EK ballen

Thomas van Rooijen van Sign Activation (l) is de eerste winnaar van de ISCA EK actie. Rechts Mick Bos van ISCA

ISCA speelt in op het EK voetbal dat deze maand is begonnen. Elke dag wanneer het Nederlands elftal speelt, verloot het een officiële EK bal t.w.v. € 140,-.

Het EK is voor Nederland begonnen met een spectaculaire 3-2 zege op Oekraïne. Dat betekent dat de eerste wedstrijdbal al is verloot. Alle wedstrijdballen worden persoonlijk bezorgd door Mick Bos de algemeen directeur van ISCA. Vanmorgen klopte hij dan ook op de deur bij Sign Activation om de bal te overhandigen. Donderdag komt het Nederlands elftal weer in actie tegen Oostenrijk. Plaats dan ook a.s. donderdag een bestelling en maak kans op de volgende officiële EK bal van ISCA.

Nieuws op het personele vlak
Henri Buitink (46, klik op thumbnail voor grote foto) weer terug bij ISCA. Afgelopen periode was hij werkzaam als commercieel medewerker en werkplaats chef bij een turbo revisie bedrijf. Dit is ook wat hij als werkzaamheden binnen ISCA gaat doen; zorgen voor rust en aansturing, mensen op gelijk niveau brengen en de potentie in het bedrijf en personeel naar boven halen. Buitink voelde zich nog altijd verbonden met ISCA en nu de ruimte er was voor een terugkeer pakte hij dit met beide handen aan.