SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

11-05-2021

Innovation Days Mimaki

Op de virtuele Innovation Days van Mimaki (2-4 juni as.) komen de regionale vestigingen van deze printerfabrikant bij elkaar om innovatie in de grafische sector te bevorderen en te stimuleren.

Het programma omvat meerdere evenementen en wordt geleid door experts van Mimaki Japan, Mimaki USA en Mimaki Europe. De focus ligt hierbij op het vervullen van de behoeften van klanten en prospects in hun eigen markten, en van de eisen in verschillende sectoren (signage/graphics, industrieel, textiel en 3D) om de uitdagingen van de moderne markt het hoofd te bieden en succes te stimuleren binnen de sector. Deelnemers maken ook kennis met de nieuwste systemen in het productportfolio van Mimaki, de JFX550, JFX600 en SUJV-160. Deze oplossingen, geïntroduceerd tijdens virtual.drupa, worden hier live gedemonstreerd.

Gemis vakbeurzen opvangen
Mimaki is bezig een programma op te bouwen van online evenementen om partners en klanten wereldwijd te ondersteunen en te verbinden. Het begon allemaal vorig jaar met het Mimaki Print Festival. Bezoekers van de Innovation Days kunnen o.a. live demonstraties van de nieuwste Mimaki-producten volgen, webinars bekijken, deelnemen aan rondetafelgesprekken en Mimaki-experts ontmoeten. Ook worden virtuele rondleidingen gegeven in de fabriek bij het hoofdkantoor in Japan en kunnen bezoekers een exclusieve meet-and-greet volgen met de bestuursvoorzitter. Mimaki Europe, USA en Japan houden ook evenementen specifiek voor hun eigen regio’s, bedoeld voor lokale printserviceproviders of anderen die meer willen weten over hoe de grafische sector wereldwijd in elkaar steekt.
Mimaki hoopt met de online evenementen het gemis aan vakbeurzen en demonstratietouren op te vangen, aldus Danna Drion, General Marketing Manager EMEA. “Met de Innovation Days willen we zoveel mogelijk de levendige en innovatieve sfeer creëren die je op een vakbeurs vindt.”

Digital Showroom
Voorafgaand aan de Innovation Days heeft Mimaki Europe ook een ander virtueel initiatief gelanceerd om de communicatie met klanten in stand te houden: de Mimaki Digital Showroom. Net zoals in een traditionele showroom kunnen Mimaki’s klanten en prospects nieuwe technologieën in actie zien en met het team praten over de nieuwste markttrends en oplossingen die hen kunnen helpen in te spelen op de eisen van de hedendaagse markt.

Inschrijven
Als u geïnteresseerd bent in deelname aan de Innovation Days, kunt u zich hier registreren.