SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

04-10-2021

Nieuw merk carwrapfolie Vink VTS

Vink VTS voegt meer dan 100 nieuwe kleuren carwrapfolie toe aan het assortiment en deze zijn direct uit voorraad leverbaar.

Met leverancier KPMF realiseert Vink VTS hiermee een flinke uitbreiding.

Overlaminaten
Carwrappers kunnen al bij Vink VTS terecht voor folie van Avery Dennison, 3M en Mactac. Met deze uitbreiding geeft de leverancier toegang tot een reeks bijzondere en veelgevraagde carwrapkleuren zoals de High Gloss Black folie. Daarnaast heeft KPMF volgens Vink VTS een aantal unieke overlaminaten die speciale effecten creëren, zowel te gebruiken voor carwrapping (3D-vervorming) als bescherming van geprint materiaal.

Over KPMF
KPMF was betrokken bij de totstandkoming van de allereerste wrapfilms en heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met de productie en ontwikkeling van carwrapfolies. KPMF premium gegoten carwrapfolies bieden uitstekende vervormbaarheid, superieure afwerking en een lange levensduur, meldt Vink VTS. Er is een gevarieerd assortiment van KPMF met onderscheidende iriserende, starlight, parelmoer en metallic kleuren, in zowel matte als glanzende afwerkingen. De flexibele 3D folie met Ai-Release luchtkanaalstructuur is herpositioneerbaar, heeft een geringe initiële hechting voor een optimale montage en kan tot 3 jaar zonder residu worden verwijderd.