SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

18-01-2022

HP Witte Inkt Webinar

Op 25 januari as. organiseert HP een Europees webinar met de focus op witte inkttechnologie en hoe bedrijven hier een commercieel, concurrerend succes uit kunnen halen.

Het webinar ‘Discover How White Ink Can Give Your Business a Competitive Edge’ start op 25 januari om 10.00 uur GMT met onder meer presentaties van verschillende gebruikers van HP’s witte inkt die hun ervaringen delen. Tevens geeft het ge├»nteresseerden inzicht in hoe de technologie kan worden ingezet om winstgevende, nieuwe toepassingen te realiseren.┬áHet Engelstalige webinar is toegankelijk voor alle Europese printbedrijven waarbij de presentatie direct wordt vertaald in Frans, Duits, Italiaans, Pools en Spaans.

Live demo en Q&A
De Britse printserviceprovider PressOn, het Russische printbedrijf Zeytzen, de Spaanse ontwerp-, marketing- en reclamestudio Print Zone zullen allemaal laten zien hoe het gebruik van witte inkttechnologie van HP hen heeft geholpen de concurrentie in hun respectievelijke markten voor te blijven. De sessie bevat ook een live demonstratie van de HP Latex R-serie en HP Latex 800W printers en er worden toepassingen getoond waarvoor witte inkt kan worden gebruikt, zoals window graphics, bewegwijzering en interieurtoepassingen. Daarnaast krijgen deelnemers de mogelijkheid om de witte inkttechnologie te bespreken met experts van HP tijdens een live Q&A-sessie aan het einde van het webinar.

Winstgevend
Vesela Asenova, Webinar & Event Planner bij HP: “Met dit webinar laten we zien hoe HP’s nieuwste technologie en geavanceerde innovatie gebruikers kunnen helpen de concurrentie voor te blijven en hun bedrijf winstgevender te maken. “Hp latex witte inkt behaalt verbluffende resultaten en stelt bedrijven als Print Service Providers in staat zich te onderscheiden van de massa met wit met een hoge opaciteit dat bestand is tegen vergeling na verloop van tijd, voor toepassingen op zowel transparante als gekleurde media. De technologie stelt printbedrijven in staat om afbeeldingen te maken die letterlijk en figuurlijk een blijvende indruk maken en het potentieel bieden voor betere winstmarges.”

Reserveer hier