SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

11-05-2022

Haan Reclamewerk neemt Sign & Media Groep over

Christiaan de Jong van Haan Reclamewerk (links) en Sjouke Kingma van Sign & Media Groep (rechts)

Per 1 mei heeft Haan Reclamewerk haar collega Sign & Media Groep uit Heerenveen overgenomen.

De Sign & Media Groep is een bekende speler voor binnen- en buitenreclame in midden Friesland. Met deze overname consolideert Haan Reclamewerk haar marktaandeel en kunnen ze zich samen verder ontwikkelen. Sign & Media Groep blijft in de nieuwe situatie zelfstandig opereren.

Regionaal doorgroeien
Met haar knowhow en eigen machinepark geeft Haan Reclamewerk de Sign & Media Groep de kans om regionaal te groeien. Dat geeft Haan Reclamewerk op haar beurt de ruimte om de landelijke expansie door te zetten, naar eigen zeggen “als één van de grootste signmakers van Nederland.”

Marktpositie verstevigen
Haan Reclamewerk heeft grote ambities en nam eerder dit jaar al Friesland Reclame uit Burgum over. Met de integratie van Sign & Media Groep moet de algehele marktpositie verder verstevigd worden. De drie bedrijven passen qua cultuur en ondernemersvisie heel mooi bij elkaar, aldus Haan Reclamewerk. Voor Sign & Media Groep blijft veel zoals het is; de bedrijfsnaam, het team en de aanspreekpunten. De winst voor bestaande relaties van dit bedrijf zit hem in de beschikbaarheid van extra mensen en machines om zo nog beter te kunnen reageren op vragen uit de markt.