SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

05-04-2022

Grotere Europese Kavalan vertegenwoordiging door Pixia

Jeroen van Dortmont van Pixia met het Kavalan materiaal, onlangs op de Print & Sign beurs in Gorinchem

TAYA Group heeft een distributiepartnerschap gesloten met Pixia, de Nederlandse leverancier van grootformaat media en folies.

Pixia vertegenwoordigt voortaan het merk Kavalan in de Benelux en Duitsland. Pixia heeft intussen het gamma op de Print & Sign Expo in Gorinchem gelanceerd, onder meer met printdemo’s op Kavalan Sunlight Weldable.

Het juiste moment
Pixia heeft een grotere focus op de banner- en textielmarkt en omschrijft het als het ‘perfecte moment’ om met Kavalan samen te werken en meer klanten toegang te bieden tot milieuvriendelijke materialen. De Kavalan Eco-Calculator was voor Pixia een bijzonder aantrekkelijke waardepropositie, dankzij de unieke mogelijkheid om de eco-besparingen van Kavalan producten meetbaar, vergelijkbaar en toegankelijk te maken.

Verschil maken
Jeroen van Dortmont, Managing Director van Pixia: “Kavalan betekent een enorme kans voor ons en onze klanten. Mensen zijn zich steeds meer bewust van hoe we met onze planeet omgaan en zoeken naar manieren om milieuvriendelijker te zijn. Naast het feit dat het een geweldig product is, is een grote kracht van Kavalan de data die gebruikers in staat stelt om hun impact te meten en echt een verhaal te vertellen over het verschil dat ze maken voor de planeet. Kavalan loopt ver voor op de concurrentie, en dat werkt voor ons – wij willen ook voorlopen op de concurrentie.”
Rob Karpenko, Director of Sales, TAYA Europe: “We zijn verheugd Pixia te mogen verwelkomen in de Kavalan-familie. Pixia is goed gepositioneerd om klanten te bedienen die op zoek zijn naar PVC-vrije oplossingen. Ik weet dat het team ten volle gebruik zal maken van de uitgebreide marketingondersteuning die wij bieden en in het bijzonder van de Eco-Calculator om hun klanten, bestekschrijvers en merkgebruikers te overtuigen van de krachtige milieubesparingen die het gebruik van Kavalan PVC-vrije producten oplevert.”