SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

18-04-2023

Groen Open Huis Spandex Benelux

Op 14 april jongstleden hield Spandex Benelux een Open Huis. Onder een lentezonnetje bezochten ruim 200 belangstellenden het evenement.

De toeleverancier uit Veenendaal had een tent opgetuigd, vlak voor de ingang van het pand. Voor wat extra expositieruimte want vanuit de tent liep je zo verder het pand in. Vanaf de opening om 10 uur ’s ochtends was er al aardig wat belangstelling.

Groen
Spandex deed het overigens niet alleen; een aantal van haar leveranciers gaven ook acte de présance met een standje, een demo of een andere vorm van informatie over de nieuwste producten en ontwikkelingen. Spandex zette tijdens dit open huis volledig in op het thema groen, omdat het merkt dat dit in de signmarkt steeds belangrijker wordt. Ondanks het feit dat promotionele artikelen niet bekend staan om hun duurzaamheid zijn er genoeg minder milieubelastende alternatieven op dat vlak, zowel in print als in hardware. “Al onze partners leveren op het gebied van promotionele producten daar hun oplossingen voor en hiermee kunnen de bezoekers van vandaag kennismaken”, aldus General Manager Spandex Benelux Daniel van Hasselt. Ook het Evergreen assortiment is er te zien, onder meer in folies en laminaten.

Informeel
Spandex hield vroeger elk jaar een Open Huis, nu wisselt men het af met een beurs. Van Hasselt: “Het voordeel van een Open Huis is dat het toch wat informeler is, niks moet. Lekker even bijkletsen, mensen ontmoeten, een hapje, een drankje en een zo’n ambiance ook nog wat nieuwe producten en ontwikkelingen zien, zeker op het gebied van duurzaamheid deze keer.”

In het aankomende nummer van SignPro dat binnenkort verschijnt leest u een verslag. Klik hier voor onze SignPro-video over dit Open Huis.