SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

08-02-2023

Grip op communicatiebeheer

Prindustry organiseert op 21 februari as. een anderhalf uur durende online kennissessie over het beheren, opmaken en bestellen van marketingitems vanuit één online hub.

In een online communicatieportal bundel je overzichtelijk de juiste communicatieproducten, belooft Prindustry. Vanaf elke locatie, met specifieke instellingen per gebruiker.

Controle
Als printpartner heeft u de controle en bepaalt u waar, wanneer en voor welke prijs de producten besteld worden. Leer meer over het geven van de juiste huisstijl bestanden, ontwerp templates en bestelmogelijkheden vanuit één platform tijdens deze online kennissessie.

Schakel
Ramon van Wingerden, organisator van het webinar en CEO van Prindustry: “Veel bedrijven kennen de efficiëntie van software nog niet. Een Brandportal lost drie grote problemen op waar veel bedrijven mee worstelen. Het centraliseert alle communicatie op één plek, het zorgt ervoor dat alle uitingen door iedere medewerker in de juiste huisstijl worden aangepast én het biedt de mogelijkheid om ze direct te delen en te bestellen. Als printpartner kun je de schakel vormen naar een duurzaam communicatiemanagement voor je klanten.”

Wat er aan bod komt
• In 1,5 uur de nieuwste softwaretrends over communicatiebeheer online
• Diverse cases van (grafische) bedrijven die de software gebruiken
• Verdieping met individuele vragen én een demo van het platform
• Kennissessie team met ervaring in grafische communicatieoplossingen: Ramon van Wingerden, Jolanda van Drie en Berend Withaar van Prindustry.

Aanmelden