SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

26-07-2021

Fespa positief over Amsterdam

De Fespa organisatie heeft geen enkele twijfel over het doorgaan van de Fespa Global Print Expo en de European Sign Expo die plaatsvinden van 12 t/m 15 oktober in Amsterdam.

Er zouden tijdens de evenementen ook geen restricties zijn wat betreft bezoekersaantallen en drukte in de hallen of op stands. Ook komt er geen ‘éénrichtingsverkeer’ in de gangpaden. De organisatie schetst louter een zonnig scenario en beroept zich op positieve ontwikkelingen met betrekking tot het indammen van het coronavirus zoals de introductie van een Europees digitaal Covid certificaat, de verwachte versoepelingen op het gebied van internationaal reizen en quarantainemaatregelen in de verschillende Europese landen.

300+ exposanten
Voorlopig hebben meer dan 300 exposanten zich ingeschreven die een plekje opeisen op de beursvloer die in totaal meer dan 16.000 m² meet.
Bedrijven die u onder anderen gaat tegenkomen zijn Agfa, Brother, Canon Production Printing, Durst, Kornit, Mimaki Europe en Roland DG. Ook zijn er weer shows en demo’s waaronder de Printeriors interior décor showcase en het Wrap Masters vehicle wrapping event.

Hunkering
FESPA CEO Neil Felton: “Na zo’n lange tijd van wachten en teleurstellingen staan we te trappelen om in oktober de haldeuren te openen. De versoepelingen gaan ervoor zorgen dat we een event kunnen presenteren dat men van ons verwacht. Natuurlijk zal de beleving misschien net even iets anders zijn dan in het verleden maar vanuit de printindustrie bereiken ons steeds vaker geluiden dat men hunkert naar een live event.”

Maar toch: Covid-maatregelen
Het positieve scenario dat ons wordt voorgehouden weerhoudt de Fespa organisatie er niet van om toch de nodige gezondheids- en veiligheidsvoorzorgsmaatregelen te treffen. Er komen genoeg faciliteiten om alles goed schoon te houden, waaronder veel mogelijkheden om de handen te desinfecteren, een digitaal entreekaartje voor beide events op de mobiele telefoon, het gebruik van QR codes voor online info en brochures. Daarnaast blijven het gebruik van mondkapjes en het bewaren van anderhalve meter afstand aanbevolen.

€30 korting via SignPro
Bent u van plan de Fespa dit jaar te bezoeken dan krijgt u een stevige korting als u de SignPro code FESH124 gebruikt bij registratie. U betaalt dan geen €80 maar €50.
Klik hier voor registratie en de korting!