SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

14-04-2021

Fespa Nederland Virtual Fair goed bezocht

Met bijna honderd deelnemers is de Fespa Nederland Virtual Fair gisteren goed bezocht. Na afloop gaven zowel bezoekers als exposanten aan dat ze de virtuele beurs geslaagd vonden, meldt FESPA Nederland.

Het centrale thema van het event was duurzaamheid: dit element kwam terug in alle presentaties en vormde het hoofdonderwerp van keynote-speaker Jan Leyssens die het event afsloot.

Neil Felton blikt vooruit
Live vanuit de UK opende Fespa CEO Neil Felton de Virtual Fair met een uitleg over het ‘Profit For Purpose’-programma van Fespa. Langs die weg investeert Fespa een flink deel van de gemaakte winst terug in de print-en signindustrie. Felton gaf ook een update over de laatste ontwikkelingen bij Fespa. De coronacrisis heeft er flink ingehakt: voor het eerst in zijn geschiedenis heeft Fespa vorig jaar zes beurzen moeten uitstellen. Over de Fespa Global Print Expo in oktober in Amsterdam is hij optimistisch. Alle seinen lijken daarvoor op groen te staan, met nu al 20% meer vloeropervlak dan de vorige Amsterdamse editie uit 2016.

Exposanten
De presentaties van de vijf exposanten –Color Concepts/The Wrap Institute, HP, Man Print & Sign, Multipress en Z√ľnd Benelux– vormden de hoofdmoot van deze fair. De bezoekers konden zich gisteren daartussen vrij bewegen, waardoor iedereen een goede indruk kon krijgen van het totale aanbod. Omdat er meer exposanten waren dan timeslots kan het toch zijn dat iemand een presentatie geheel of gedeeltelijk gemist heeft. Om deze bezoekers tegemoet te komen -en iedereen die er niet bij kon zijn- komen de opnames van alle presentaties binnenkort online te staan, meldt Fespa Nederland.