SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

27-05-2021

FESPA Nederland Innovatie Platform

Op dinsdag 1 juni vindt de volgende bijeenkomst van het FESPA Nederland Innovatie Platform plaats, geheel gewijd aan het FESPA Nederland Sustainability Initiative.

Voor het eerst weer een fysieke bijeenkomst, uiteraard nog steeds coronaproof met inachtneming van alle richtlijnen.

Daden
Tijdens de vorige bijeenkomsten van Het Innovatie Platform stond duurzaamheid steeds centraal en is er gesproken over een gezamenlijke duurzaamheidsambitie voor de print- en signindustrie. Op 1 juni wordt deze ambitie omgezet in concrete en meetbare daden, aldus de organisatie. Centraal staat de gedachte dat de deelnemers samen veel verder komen dan ieder voor zich alleen.

Manifest
Als eerste moet er een manifest worden vastgesteld waarin de duurzaamheidsambitie wordt vastgelegd. In het aansluitende rondetafelgesprek is er overleg over de concrete invulling van de doelen. Daarbij komen alle duurzaamheidsaspecten rond print- en signproductie aan de orde, zoals productiemethodes, grondstoffen en substraten, energiegebruik, inkten, transport en logistiek, afvalscheiding en recycling.

Aanmelden:
De bijeenkomst is toegankelijk voor de leden van het FESPA Nederland Innovatie Platform. Zij kunnen zich hier aanmelden. Nog geen lid maar wel belangstelling de bijeenkomst bij te wonen of meer informatie te ontvangen? Ook in dat geval kun je met ons contact opnemen.

Locatie: De Groene Afslag, Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren
Tijd: 15.00 tot 18.00 uur (incl. afsluitende borrel)