SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

26-10-2021

FESPA kijkt positief terug op FESPA

De Fespa Global Print Expo en de daaraan gekoppelde European Sign Expo die plaatsvonden van 12 t/m 15 oktober jongstleden in Amsterdam zijn succesvol geweest, aldus de organisator FESPA.

Zowel exposanten als bezoekers toonden zich tevreden, meldt de organisator in haar persbericht. Vanuit meer dan 100 landen werd koers gezet naar de RAI in Amsterdam. Vanzelfsprekend was bijna de helft afkomstig uit de Benelux en Duitsland. Andere sterk vertegenwoordigde landen waren Italië, Frankrijk, de UK, Spanje en Polen.

11.000 bezoekers
Beide evenementen trokken in totaal 7.850 bezoekers van wie 42 procent meerdere dagen aanwezig was, wat het totaal aantal bezoekers brengt op ruim 11.000, zo rekende FESPA ons voor. De helft van de bezoekers bestond uit beslissers (eigenaar/directie) en iets meer dan de helft gaf aan het evenement voor het eerst te bezoeken.

Highlights
Een van de populairste attracties was wederom Printeriors maar ook de Wrap Masters Competitie mocht zich verheugen op veel aandacht. FESPA CEO Neil Felton concludeerde: “”De afgelopen twee jaar zijn een uitdaging geweest voor iedereen. Om vooruit te komen, moeten print- en signbedrijven nieuwe kansen ontdekken, de nieuwste technologieën verkennen en collega’s ontmoeten om ideeën te delen. De evenementen van dit jaar waren een belangrijke mijlpaal in ons collectieve herstel en we hopen dat onze volgende Global Print Expo en European Sign Expo, die van 31 mei t/m 3 juni 2022 terugkeert naar Messe Berlin, eindelijk onze hele wereldwijde gemeenschap weer in beweging zal zetten.”