SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

13-11-2020

FESPA gaat door

Tenminste, als het aan de FESPA organisatie ligt. Zowel op de Fespa Global Print Expo als op de European Sign Expo die tegelijkertijd in Amsterdam plaatsvinden van 9 t/m 12 maart hebben 200 exposanten ingeschreven. Fespa spreekt in dit verband van “een groeiende line-up van exposanten.”

In maart volgend jaar is er een jaar voorbij zonder beurzen en evenementen, een paar uitzonderingen daargelaten. Online presentaties waren zowat het enige alternatief om het gebrek aan face-to-face evenementen enigszins op te vangen. Gelukkig was het vakblad er gewoon nog, zeggen wij van de redactie dan. Het is weliswaar een constante waarde gebleken maar dat is natuurlijk geen 1 op 1 vervanging van persoonlijk contact.

Vandaar de hunkering naar face-to-face, aldus Fespa dat bij monde van ceo Neil Felton zegt dat de exposanten “niet kunnen wachten.” Bezoekers willen immers de nieuwste producten en oplossingen van dichtbij zien. En liefst alles onder één dak. Daarin schieten de individuele online presentaties die nu overal worden aangeboden helaas tekort.

Fespa belooft hardware te presenteren van bedrijven zoals Agfa, Canon, Durst en Zünd, maar ook media van bijvoorbeeld Hexis. Ook softwareleveranciers waaronder Caldera hebben ingetekend. Maar ook vele andere disciplines zijn aanwezig die de voorlopige 200 exposanten met elkaar vertegenwoordigen.

Fespa heeft er dus alle vertrouwen in en zal er alles aan doen om een COVID-beveiligde omgeving te garanderen voor alle betrokkenen. Nu nog even duimen dat tegen die tijd het coronavirus beteugeld is tot een aanvaardbaar niveau…