SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

14-06-2022

Fespa Berlijn in cijfers

Volgens de organisatie van de onlangs gehouden Fespa Global Print Expo in Berlijn was het bezoekende internationale publiek van hoge kwaliteit.

De 375 exposanten mochten zich verheugen in bezoekers die op het gebied van beslissingen ook wat te vertellen hadden, oftewel “senior decision-makers”, zoals Fespa ze noemt. 60 procent zou koopbevoegdheid danwel koopinvloed hebben. Ze kwamen uit 126 landen, met Duitsland, Italië, Polen, Nederland en de UK als hofleveranciers.

Stijging t.o.v. Amsterdam
Het evenement trok, tezamen met de European Sign Expo, 11647 unieke bezoekers. Dat is een stijging van 48% procent ten opzichte van de beurs in Amsterdam in de tweede helft van vorig jaar. Een deel van de bezoekers bezocht het evenement meerdere dagen, waardoor het totaal aantal bezoeken opliep naar 15969.

“The place to be”
Christoph Gamper, CEO van Durst vond het een van de beste shows waaraan Durst ooit had deelgenomen. Sebastien Hanssens, VP Marketing & Operations bij Caldera onderschreef de mening van de Fespa organisatie over de kwaliteit van de bezoekers: “De kwaliteit van de bezoekers was uitstekend, er werd intensief gezocht naar innovaties en toepassingen. Dit was echt the place to be.”

De volgende FESPA Global Print Expo vindt plaats volgend jaar, van 23 t/m 26 mei in de Messe Munich in München, Duitsland.