SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

03-10-2022

Feestelijke 5.0 Grafityp dealermeeting

Op donderdag 29 en vrijdag 30 september hield Grafityp een dealermeeting om het +50-jarig bestaan van het bedrijf te vieren; in 2020 bestond het immers precies 50 jaar. 

Het tweedaagse evenement kende een afwisselend programma. Informatie over de langetermijnstrategie, sprekers, een bezoek aan het Jenevermuseum in Hasselt, een presentatie van de Omega-Skinz (carwrap)folielijn met medeontwikkelaar SOTT, een rondleiding door de Grafityp fabriek en afsluitend een spetterende party in Hangar 58 in Genk, waarvan hier een fotoimpressie. Op onze fotopagina ziet u nog veel meer foto’s en alvast een uitgebreid verslag dat u in het aankomende nummer van SignPro Benelux dat deze maand verschijnt nog eens na kunt lezen.

Gezellig
Voordat het feest losbarstte was het een komen en gaan van sprekers, hoogwaardigheidsbekleders en personen die, terugblikkend op de afgelopen 50 jaar hun stempel hebben gedrukt op Grafityp. Voormalig directeur-eigenaar Herman Bosman jr. kreeg op het podium een prachtig jubileumboek uitgereikt door SignPro hoofdredacteur Herman Hartman die het boek op verzoek van Grafityp schreef. Daarin werd uiteraard teruggeblikt maar ook vooruitgekeken “op de volgende vijftig jaar.” Daarna was het tijd voor feesten in de bomvolle zaal, met live muziek, een DJ, drank in overvloed en verschillende buffetten die nog werden aangevuld met rondgebrachte hapjes. Dat het lang druk bleef, tot na middernacht, zei genoeg over het hoge gezelligheidsgehalte.