SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

09-03-2022

Europees geproduceerde beurswand

Showdown Displays Europe introduceert de Zipper-Wall, uit eigen productie.

De Zipper-Wall, buizensysteem met textieldoek en ritsluiting, wordt naast presentatiewand ook ingezet als scheidings- of achterwand voor bijvoorbeeld productintroducties.

Tsjechië
Zipper-Walls worden doorgaans in China geproduceerd maar Showdown Displays produceert voortaan haar Zipper-Walls in eigen huis, dat wil zeggen in Tsjechië. Hiermee vermijdt men de verhoogde productiekosten in China en de daarbij behorende gestegen transportkosten. Uiteraard zijn hierdoor ook de levertijden korter. Met de eigen productie kan Showdown Displays beter inspelen op de vraag van haar klanten en haar voorraad- en productieplan op elkaar afstemmen.

Op maat
De Zipper-Wall is nu ook op elke gewenste maat te verkrijgen, volgens de producent ‘uniek in de markt’. De Zipper-Wall Straight Basic is een 32 mm lichtgewicht buizensysteem. Door de tool-free voeten en het handige klik-systeem is er geen gereedschap nodig om het systeem op te bouwen. Er zijn vooralsnog alleen rechte wanden te bouwen maar Showdown Displays sluit niet uit later nog met een gebogen variant en zithoek te komen.

Met of zonder print
Omdat het in eigen huis wordt geproduceerd belooft de fabrikant een ‘gunstigere’ prijs in vergelijking met de al bestaande Zipper-Walls in haar aanbod. Het ‘oude’ systeem blijft verkrijgbaar en is met een luxe transportkoffer en iets dikkere buizen van 34 mm een premiumkeuze, aldus het bedrijf. Showdown Displays print ook zelf en kan daardoor ook een kant-en-klare beurswand met print leveren.

Productvideo