SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

18-09-2020

Epson’s eerste UV LED-flatbed

Epson komt in november met zijn eerste UV LED-flatbed signage-printer voor signmakers die hun aanbod willen uitbreiden en hoogwaardige UV-signage willen leveren, de SureColor SC-V7000 die het succes moet voorbouwen van de SureColor S-serie signage-printers. De SC-V7000 is ontworpen voor een snellere doorvoer en lagere totale eigendomskosten, zonder concessies aan het resultaat, aldus Epson.

De robuuste printer heeft een Epson Micro Piezo-printkop in combinatie met een nieuw ontwikkelde set van tien originele inkten, waaronder standaard grijs, rood, wit en vernis. Dit zorgt voor een nauwkeurige reproductie van spot- en bedrijfskleuren.
Het vacu├╝msysteem heeft standaard vier zones en zorgt ervoor dat operators alleen het oppervlak gebruiken dat nodig is voor de afdruktaak. Verdere functionaliteiten, zoals een ionisator en registratiepinnen, moeten voor gebruiksgemak, effici├źntie en productiviteit zorgen. Met de Epson Edge Print RIP-software en de UV-flatbed controller software kunnen operators het printen versnellen en eenvoudig en reproduceerbaar signage van hoge kwaliteit produceren.

De UV-flatbedprinter heeft een printcapaciteit tot 2,5 x 1,25 meter en print rechtstreeks op een breed scala aan substraten tot 80 mm dik, waaronder acryl, polycarbonaat, PVC, glasvezel, aluminium, metaal, polyester, foamboard, styreen, hout en steen.