SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

05-02-2021

Eerste HP gecertificeerde ACP plaat ter wereld

Na intensief onderzoek introduceert Redbond haar nieuwe en unieke Advanced coating. Vink is voor België de exclusieve Redbond verdeler. Het productportfolio wordt lokaal beslist per Vink vestiging. Momenteel bieden de Nederlandse collega’s de Redbond platen nog niet aan, maar dit kan nog veranderen, aldus het Belgische Vink.

Optimale inkthechting door unieke Redbond Advanced coating
Deze ACP platen van Europese makelij zijn voorzien van een hoogtechnologische coating die een optimale inkthechting garandeert, en dit zowel voor UV als voor latex inkten, aldus Vink. Hierdoor zouden eventuele hechtingsproblemen op ACP voortaan tot het verleden moeten behoren. Bovendien zorgt de nieuwe Redbond Advanced coating voor een ongezien, levendig printresultaat.

HP Certified
De nieuwe Redbond Advanced is als eerste en enige ACP plaat ter wereld door HP gecertificeerd voor haar latex inkttechnologie, meldt Vink verder nog. In eerste instantie rolt Redbond de unieke Advanced technologie uit voor haar 2D gamma, voorzien van 0,18mm alu toplagen. Redbond 2D Avanced is vanaf nu dan ook exclusief verkrijgbaar bij Vink. In een later stadium wordt het volledige Redbond assortiment voorzien van de nieuwe Advanced coating.