SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

23-01-2023

Eerste Durst P5 500 in Benelux voor Probo

Probo breidt haar machinepark uit met de Durst P5-500 grootformaat printer.

Een keuze die past binnen de focus van Probo op leverbetrouwbaarheid en kwaliteit. Volgens productiemanager Erwin van der Sloot maakt Probo met de aankoop van deze P5 printer op die beide domeinen flinke stappen.

Focus op leverbetrouwbaarheid en kwaliteit
De P5-500 is de meest efficiënte 5 meter grootformaatprinter van Durst. Van der Sloot licht toe: “Met deze aankoop vergroten we de kwaliteit en de leverbetrouwbaarheid voor de printprofessionals die gebruik maken van ons gezamenlijke productiehuis. Bovendien zal de P5-500 dankzij vernieuwde P5-technieken en verbeterde inkten nog scherpere prints met een nog groter kleurbereik afleveren. Op korte termijn worden materialen zoals Airtex, Samba, Sanotex en Blackback op deze machine voor printprofessionals geprint.”

Eerste in Benelux
Met deze nieuwe P5-500 claimt Probo de eerste partij in de Benelux te zijn en de vierde partij wereldwijd met een p5 500 roll to roll. De machine is geplaatst op de productielijn waar veel spandoekmateriaal en wandbekleding wordt geprint. Van der Sloot: “Hiermee zetten we ook de laatste productielijn binnen Probo stapsgewijs over naar de P5-printtechniek. Op de productielijnen voor plaatmaterialen, sublimatie en textiel en folie stonden al P5-machines.”