SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

30-12-2021

Een gelukkig en gezond 2022!

Het SignPro team wenst u alle voorspoed in 2022, zowel privé als zakelijk! 

Opnieuw was het een bewogen jaar, met name door de aanhoudende coronaperikelen en de daaraan verbonden restricties, voor uw bedrijf en uw privéleven. Laten we hopen dat, ondanks corona, 2022 weer een goed jaar wordt. De stijgende lijn wist onze branche in 2021 al goed vast te houden. Het gaat dus gelukkig tóch weer de goede kant op.

Méér dan 20 jaar redactionele ervaring
Dat gold ook zeker voor onze magazines, SignPro Benelux in het bijzonder. We zijn onze adverteerders daarom ook dankbaar dat ze al meer dan twintig jaar vertrouwen in ons hebben en we doen er uiteraard alles aan om dit zo optimaal mogelijk te honoreren met een kwalitatief onafhankelijke inhoud door een redactieteam dat grotendeels al meer dan twee decennia aan onze magazines verbonden is. Daarnaast draait het bij adverteerders ook om bereik; wat dat betreft zitten ze goed want SignPro Benelux heeft de hoogste verspreide oplage in De Benelux.

Breed informeren
We gaan onze 6.000 lezers weer het hele jaar informeren met nieuws, noviteiten, achtergrondverhalen en boeiende reportages. Met het magazine, onze sociale media én hopelijk weer met onze vermaarde SignPro College Days. En heeft u zelf vragen, opmerkingen of denkt u een bijdrage te kunnen leveren met tips voor een goed stuk redactie: shoot!

Onze SignPro Package Deals!
We hebben sowieso een commerciële primeur voor 2022: onze Package Deals. Naast de reguliere advertentiemogelijkheden zijn Package Deals op maat gesneden communicatiepakketten waarmee onze adverteerders een optimaal bereik kunnen creëren naar al onze lezers in De Benelux. Een objectief artikel door onze redacteuren, advertenties in print en online, een bedrijfsvideo, exposure op de SignPro College Days, etcetera. U kunt het allemaal zelf samenstellen of dat in overleg doen met ons. Vraag er eens na bij onze sales als u van plan bent SignPro Benelux in te schakelen in uw communicatiemix. Alle info ligt voor u klaar. Onze adverteerders verdienen onze en úw aandacht!

Alle goeds voor 2022!