SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

16-04-2021

EasyFrame profielen

ISCA introduceert EasyFrame, een frame waarmee eenvoudig een (on)verlicht buitenframe te bouwen is voor een luxe uitstraling aan de gevel.

De leverancier belooft een snelle montage, maar ook een snelle en eenvoudige wisseling van de reclameboodschap.

Eenvoud
De profielen zijn verkrijgbaar in een 60mm en 110mm profiel in geanodiseerd aluminium, zwart of wit in lengtes van 615 cm. Te bestellen in volledige lengtes of gezaagd. Het frame zet u in elkaar met kunststof hoekjes, stalen beugels en kokerprofielen ter bevestiging. In het frame plaatst u eenvoudig een Samba backlit doek afgewerkt met platte pees, die afgesloten wordt met het bijbehorende afdekprofiel, standaard meegeleverd met de profielen.

Compleet of zelf maken
Voor wie liever niet zelf bouwt kan het aan ISCA overlaten. Via de website is eenvoudig een onverlicht of verlicht EasyFrame met Samba backlit in ISCA’s calculator te bestellen.
Voor wie zelf een EasyFrame wil maken zijn de losse onderdelen bij ISCA te bestellen. Voor de verlichte variant is er geschikte LED verlichting, transformators en plaatmateriaal. ISCA adviseert haar GE (General Electric) MAX 24V LED-verlichting (10 jaar garantie) in combinatie met de MeanWell LPF serie transformators. Als rugwand gebruikt de leverancier MG Bond plaatmateriaal dat eenvoudig te bewerken is of op maat bij te bestellen is.

Meer informatie? Bekijk de online bladercatalogus.