SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

28-07-2022

Duurzaamheid centraal op Fespa Berlijn

Voor veel bezoekers aan de Fespa Global Expo in Berlijn (eerste week juni) was het na tweeëneenhalf jaar eindelijk weer eens de gelegenheid om live kennis te maken met het aanbod uit onze industrie. Er was onder meer veel aandacht voor duurzaam produceren. 

Ruim elfduizend unieke bezoekers (opgave organisatie) kregen een gevarieerd aanbod aan hardware, software en substraten voorgeschoteld. Met een beperkt aanbod en  minder bezoekers lijkt de European Sign Expo (onderdeel van de Fespa Global Expo) overigens zijn beste tijd te hebben gehad. Veel productnieuws viel er in die hal ook niet waar te nemen.

In de laatstverschenen SignPro Benelux een uitgebreide nabeschouwing van zeven pagina’s door onze hoofdredacteur Herman Hartman die er een week lang rondstruinde en de persconferenties afging. Iets verderop in het blad nog een artikel over de Fespa party naar aanleiding van het zestigjarig bestaan van deze internationale organisatie. Hartman feestte mee en schoot foto’s.

Naast het lezen op papier kunnen onze abonnees inloggen op deze site en niet alleen dit artikel maar het hele magazine online lezen. Nog geen abonnee? Neem nu een abonnement op het nummer één signmagazine in Nederland en België.