SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

01-02-2023

Digital Counter Futuro

Showdown Displays Europe lanceert de Digital Counter Futuro, een nieuwe generatie beursbalies.

Het is gebruiksgemak van een balie gecombineerd met een digitaal scherm. Hiermee komt het beste van twee werelden samen, vindt Showdown Displays

Eigen ontwerp en productie
De Digital Counter Futuro is ontworpen door het interne R&D team van Showdown Displays. Ook wordt het nieuwe product geproduceerd in het eigen productiecentrum in Přestanov, Czech Republic. De Digital Counter Futuro is de nieuwste toevoeging aan de digital displays range van het bedrijf. Al in 2012 startte het met het produceren van de eerste digitale displays. Het aanbod bestaat nu uit digitale totems, digitale a-borden, digitale wandpanelen, etalagedisplays, kiosken en outdoor totems. De Digital Counter Futuro is de eerste digitale display special ontworpen voor de eventindustrie.

Beursbalie gecombineerd met digitaal
De Digital Counter Futuro heeft een stabiel aluminium frame, opbergplank en personaliseerbare prints aan de zijkanten. Hiermee is het een gebruiksvriendelijke counter voor elke beursdeelname. De plug & play Samsung content management software van het scherm maakt het eenvoudig om beelden te wisselen. Met het professionele 55” QMR Samsung scherm en de 4K beeldresolutie is de balie een echte ‘beursstopper’ op de beursstand, zegt Showdown Displays.

Live op EuroShop
De nieuwe beursbalie is te zien op de EuroShop beurs in Düsseldorf van 26 februari tot 2 maart in hal 4. Showdown Displays neemt deel met twee beursstands en lanceert daar haar nieuwste producten, waaronder ook een nieuwe digitale totem voor outdoor en vele andere producten voor de sign- en printindustrie, horecasector, point-of-sale en kantoorbranche.