SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

14-09-2021

De nieuwe SignPro!

De nieuwe SignPro Benelux verschijnt vandaag. Met 80 pagina’s boordevol nieuws, waaronder previews van Sign2Com die dit weekend op zondag aanvangt, FESPA Amsterdam en de Vakdag Print&Sign in Nieuwegein.

En als we het toch over evenementen hebben, wat dacht u van de première van Omega Skinz, hagelnieuwe carwrapfolie ontwikkeld in een samenwerking tussen SOTT en Grafityp. Het laatste nieuws over dit spectaculaire evenement leest u in het nieuwe nummer.

De Hollandsche Manege
Onze fotograaf fotografeerde de restauratie van de monumentale Hollandsche Manege. De decoratie en aankleding van het Levende Paardenmuseum ligt nu op de gevoelige plaat.

Milieu
HP laat zien hoe het werkt aan een duurzame toekomst en nu we het toch over milieu hebben, er is aandacht voor de campagne stofwisseling, vergroent Dimix verder en meldt Vink Kunststoffen een groeiende belangstelling voor haar eigen recyclingprogramma.

En dat was het?
Natuurlijk niet! We brengen ook verhalen over Toon de Jong Reklame, AllSign en THE SIGNERZ, hoe OneVision materiaal, tijd en geld bespaart met haar geautomatiseerde workflow, het Gripp online pakket voor signmakers, hoe ISI het bestel- en productieproces kan vereenvoudigen en dat het belang van een webportal groeit.  Verder nog artikelen over Aqurario dat ADobe Textile designer overneemt, een upgrading van de leerlijn Vakmanschap Signtechniek en het viel ons op dat diverse machinefabrikanten in de grootformaat inkjetmarkt zich inmiddels richten op digitaal textielprinten. Veel leesplezier!