SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

24-04-2023

Dataline met MultiPress op FESPA

Dataline presenteert zijn nieuwste MIS/ERP-technologieën FESPA 2023 (München, 23-26 mei as.).

Met tools voor calculatie, e-business, logistiek, planning, orderbeheer en CO2-calculatie is de software bij uitstek geschikt voor sign- en grootformaat printbedrijven, aldus Dataline.

Nieuwe versie
Bezoekers van FESPA 2023 kunnen zien hoe MultiPress MIS/ERP hen kan helpen hun workflow te optimaliseren, hun productiviteit te verhogen en hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en hun rendement te verhogen, belooft Dataline dat zijn team ondersteund zit door Europese Channel Partners. Onlangs werd een nieuwe softwareversie (5.4) uitgebracht waar info over beschikbaar is:
1. Prijsberekening en offertes: geavanceerde algoritmen zorgen voor een exacte prijsbepaling op basis van op basis van de
opdrachtspecificaties, materialen, arbeid en andere kostenfactoren. Berekeningen gaan eenvoudig en foutloos, belooft Dataline.
2. E-Business Connectiviteit & Functies: naadloze integratie met e-commerce platforms voor online bestellingen en opdrachten. Bespaart tijd, vermindert fouten en verbetert de klanttevredenheid.
3. Transport en logistiek beheer: MultiPress is in staat om de exacte kosten van transport te berekenen, niet alleen in de orderfase maar ook al bij het calculeren van offertes.
4. Dashboards en rapporten maken bedrijfsgegevens beheersbaar: krachtige dashboards en rapporten voor inzicht in bedrijfsvoering, prestaties en winstgevendheid.
5. Berekenen van CO2-uitstoot: berekenen van de CO2 footprint van elke printopdracht, inclusief materialen, energie en transport.

Gecertificeerde partners
De MultiPress ERP/MIS software is direct gekoppeld aan veel populaire software- en hardwareleveranciers in de grafische industrie. hierdoor kunnen MultiPress-gebruikers profiteren van een groot aantal gestandaardiseerde verbindingen met software en hardware van derden en de time-to-market stroomlijnen en versnellen. Door de krachten te bundelen met gecertificeerde partners kan Dataline krachtigere oplossingen en integraties aanbieden aan sign- en grootformaatbedrijven, die zullen profiteren van de verschillende automatiseringsmogelijkheden die door deze samenwerkingen mogelijk worden gemaakt, belooft Dataline. CEO Dirk Deroo: “Uitdagende tijden maken het belangrijker dan ooit om te investeren in robuuste bedrijfsmanagementsystemen met innovatieve functies die de sign- en grootformaatbedrijven van nu nodig hebben.”

Hal A1, stand E41