SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

21-09-2021

Colorado 1630 en Arizona 135 GT op FESPA

De colorado 1630

Tijdens FESPA Global Print Expo 2021 (12 t/m 15 oktober) in Amsterdam toont Canon voor het eerst op een internationaal live evenement twee nieuwe aanwinsten, de Colorado 1630 en Arizona 135 GT printers.

Canon wil signmakers en printproducenten laten zien hoe haar grootformaat end-to-end oplossingen klanten in staat stellen uit te breiden naar nieuwe markten, en inspireert bezoekers met een uitgebreid scala aan toepassingen.

Colorado 1630
De nieuwe Colorado 1630 laat zien hoe signmakers en grafische bedrijven toegang kunnen krijgen tot alle bewezen voordelen van de UVgel-printtechnologie op een aantrekkelijk investeringsniveau. De modulaire architectuur van de Colorado 1630 helpt gebruikers de printer aan hun specifieke productiebehoeften aan te passen door deze aan te vullen met opties zoals FLXfinish –een LED-uithardingstechniek die flexibiliteit toevoegt voor een matte of glanzende afwerking van elke print– een tweede mediarol en dubbelzijdig printen zonder dat een servicebezoek nodig is.

Arizona 135 GT
De Arizona 135 GT flatbedprinter werd in juni van dit jaar geïntroduceerd. Voor printproducenten die willen uitbreiden naar grootformaat of voor diegenen die hun activiteiten willen verbreden met nieuwe toepassingen, opent de Arizona 135 GT een groot aantal nieuwe mogelijkheden, aldus Canon. De printer biedt de bewezen voordelen van Canon’s bekroonde Arizona-serie en dat op een slim investeringsniveau. De 135 GT is de enige printer in dit segment met een uitbreidbare Roll Media Option (RMO) om op flexibele media te printen en zal op de stand samen met de Arizona Xpert-software prints met een tastbaar effect maken op een uitgebreide reeks harde en flexibele media.

Profiteren
Wouter Derichs, Sales & Marketing Director van Large Format Graphics EMEA bij Canon Production Printing: “Omdat we weten dat veel printproducenten richting nieuwe markten willen uitbreiden, zijn we blij dat we tijdens FESPA 2021 de mogelijkheden van de Colorado 1630 en Arizona 135 GT-printer kunnen tonen. Met deze printers –ontwikkeld op basis van feedback van klanten en partners– kunnen gebruikers profiteren van sterk geautomatiseerde en robuuste technologieën tegen een aantrekkelijk investeringsniveau. Daarnaast verheugen wij ons erop de bezoekers de indrukwekkende veelzijdigheid te tonen die ze kunnen bereiken met de nieuwe IJC358-inkt om zo hun aanbod te vergroten en diversificatie mogelijk te maken.”

stand F95 in hal 1