SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

15-10-2020

CalderaRIP v14

Four Pees, Benelux-distributeur van softwareoplossingen voor Caldera, kondigt CalderaRIP 14 aan, met een reeks nieuwe functies en verbeteringen die aan de printmanagement- en workflowsoftware worden toegevoegd. De voordelen voor gebruikers zijn volgens de distributeur bijvoorbeeld een grotere productiecapaciteit, minder stilstand, aanzienlijke tijdbesparingen, verbeterde automatisering en een nog betere printkwaliteit.

Deze nieuwste editie richt zich sterk op het bieden van betere workflows en Hotfolders. Het resultaat voor gebruikers is een verhoogde productiecapaciteit en minimale downtime – de parallelisatie van Hotfolder queries betekent niet alleen een tijdsbesparing van 35% op PDF-workflows, maar ook tot 60% snellere TIFF-workflows voor industriĆ«le- en textielprinters. Dit betekent een aanzienlijke productiviteitswinst ten opzichte van eerdere versies, concludeert Four Pees.

Ook bevat V14 een aantal functies die exclusief zijn voor CalderaCare-klanten. Hun bestandsgebaseerde workflows kunnen gekoppeld worden aan de RIP en aan PrimeCenter, Caldera’s nieuwe oplossing voor productieautomatisering, door het automatisch laden en verwerken van metadata, zoals het aantal kopieĆ«n van elke voorbereide lay-out.

Extra nieuwe functies zijn onder andere QuickConfig, dat de tijd die nodig is voor het beheren van configuraties vermindert door extra flexibiliteit te bieden bij het indienen van opdrachten vanaf de ImageBar. De nieuwste Adobe iteratie, APPE 5.5, is voorzien van een Fine Line Rendering algoritme voor scherpere lijnen en meer leesbare kleine tekst.

Kijk deze video voor een kennismaking.

Op de website van Four Pees is het alvast mogelijk om een volledig functionele proefversie te downloaden: