SignPro Benelux
Avignonlaan 33
5627 GA Eindhoven
T: 040-293 2525

23-10-2020

Bronzen medaille duurzaamheidsranking voor Robitex

Robitex behaalde een plaats in de beste 50% van bedrijven die door EcoVadis werden beoordeeld aan de hand van criteria zoals beleid, initiatieven en resultaten op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en de supply chain. En dit leverde een bronzen medaille op. EcoVadis beoordeelde organisaties uit 160 landen en 200 bedrijfstakken.

Veel (internationale) ondernemingen streven er tegenwoordig naar hun eigen duurzaamheidsniveau en dat van hun gehele keten te verbeteren. De resultaten van organisaties op het gebied van duurzaamheid zijn dan ook een belangrijke factor geworden bij het selecteren van leveranciers.
Robitex beschouwt de Bronze-rating van EcoVadis als een erkenning van de inzet en voortdurende inspanningen die voortvloeien uit Robitex lange termijnvisie om duurzame groei voor milieu, maatschappij en onderneming te bewerkstelligen. Robitex bevestigt hiermee opnieuw haar betrokkenheid bij duurzaamheid en zal haar resultaten in de toekomst blijven verbeteren.
Het Sustainability Report 2020, waarbij inzicht gegeven wordt in Robitex beleid, strategie├źn en concepten rondom duurzaam ondernemen is beschikbaar op de website van Robitex.